Jom Bisnes di Lazada

Jom Bisnes di Shopee

Jom Ketahui Rahsia 1688

Tarian zapin negeri Johor

Tarian zapin negeri Johor

Tarian zapin negeri Johor Saya ni salah seorang peminat dengan tarian zapin walaupun tak pandai da tak pernah cuba menari zapin. Usahkan nak menari zapin, menari ape pun tak tau. Maklumlah jenis badan keras macam kayu. Tapi kalau satu benda tu kita tak boleh buat bukan bermakna kita tak boleh minat. Dibawah ni salah satu …

Read More Read More

Azam baru tahun 2017

Azam baru tahun 2017

Tinggal beberapa hari sahaja lagi kita akan meninggalkan 2016 dan membuka lembaran baru tahun 2017. Masuk je tahun 2017 maknanya umur kita pun dah meningkat setahun lagi. Oh aku dah semakin tua..korang mungkin masih muda lagi kot..haha. Biasanya setiap awal tahun atau nak menyambut tahun baru masa tu kita menanam azam apa yang kita nak …

Read More Read More

Buat duit tanpa modal dengan menjual produk fizikal

Buat duit tanpa modal dengan menjual produk fizikal

Buat duit tanpa modal ?…anda pernah dengar tak ayat begitu. Betulkah boleh buat duit tanpa modal dengan menjual produk fizikal? Sebenarnya agak ramai orang berjaya menjana keuntungan dalam perniagaan online yang pada awalnya bermula tanpa sebarang kos. Mereka sangat bergantung kepada sumber-sumber percuma dan mudah didapati oleh semua orang. Namun kelebihan mereka adalah penggunaan kaedah …

Read More Read More

Jenis-jenis lens dslr yang ada dipasaran

Jenis-jenis lens dslr yang ada dipasaran

Jenis-jenis lens dslr Saya salah seorang pencinta dslr walaupun skil tak sehebat manapun. Sejak zaman belajar di UiTM lagi dah berminat sangat dengan dslr. Zaman tu tak ramai orang yang mampu beli dslr, malah nak beli kamera biasa pun sudah dianggap hebat. Tapi saya agak beruntung sebab secara kebetulan pernah serumah dengan rakan dari course …

Read More Read More

Blog bertukar wajah dengan theme baru

Blog bertukar wajah dengan theme baru

Olaoli dengan theme baru Selepas 3-4 jam godek-godek akhirnya selesai jugak tukar theme lama kepada yang baru. Theme lama olaoli dibeli dari themejunky lebih kurang setahun yang lepas. Sebenarnya theme tu adalah theme yang sesuai untuk news blogger. Maklumlah bila first time taktau nak pilih yang mana, so pilih yang banyak menyediakan ruang pengiklanan. Namu bila …

Read More Read More

>
Ada masalah mari kita sembang