Pembedahan membuang sebaceous cyst

Pembedahan membuang sebaceous cyst Ok kali ni aku nak kongsikan pulak pengalaman pembedahan membuang sebaceous cyst kat belakang badan. Sebelum ni, entri terakhir aku adalah berkaitan sebaceous cyst yang sakit. Lepas lebih seminggu aku menahan sakit, akhirnya pembedahan dijalankan untuk…
Makan Harta Anak Yatim

Makan Harta Anak Yatim Baru-baru ni kita dikejutkan dengan berita tuduhan terhadap adik kepada mangsa ‘Lebuhraya Duke’ yang menggunakan duit sumbangan orang ramai kepada anak-anak arwah untuk keperluan diri sendiri. Dikatakan kesemua sumbangan dari public berjumlah lingkungan RM300k tetapi hanya…
Risiko pelaburan emas

Risiko Pelaburan Emas Sebelum ni hamba ada publish satu post berkaitan dengan strategi dan teknik mengumpul emas, tapi kali ni hamba nak sentuh pula berkaitan dengan risiko pelaburan emas. Semua pelaburan di dunia ini pasti ada risiko untuk mengalami kerugian. Namun…
Safety Harness untuk keselamatan anak

Safety Harness untuk keselamatan anak Semenjak dua menjak ni, banyak sungguh kes kehilangan anak terutama bawah umur 10 tahun. Di facebook, di dada akhbar dan banyak jugak yang keluar di berita televisyen. Kebanyakannya hilang sebab keluar rumah sorang diri, pergi…
Cakap Tak Serupa Bikin

Cakap tak serupa bikin Kali ni hamba nak kongsikan satu cerita yang boleh bikin panas. Melibatkan diri sendiri dan berkaitan pulak dengan Internet Marketer yang menjualkan produk di luar sana. Sebenarnya hamba ni taklah beza dengan orang lain iaitu membeli…
Pokemon Go difatwakan haram oleh mufti

Pokemon Go Dah lama hamba tak mengupdate blog suci murni ni sehinggalah penuh dengan sawang (comment spam) yang jumlah nya cecah angka seribu. letih la jugak menekan butang spam untuk delete komen-komen tu semua. Dekat 2 bulan tak update sampailah…