Jom Bisnes di Lazada

Jom Bisnes di Shopee

Jom Ketahui Rahsia 1688

Sempena program mini karnival JPJ

Sempena program mini karnival JPJ

Sempena program mini karnival JPJ Hari ni sempena cuti hari sabtu, aku bawa isteri dan 2 orang anak pergi ke mini karnival JPJ yang jaraknya cuma 10 minit sahaja dari rumah. 4 orang anak tak ikut, sorang sebab masih baby, dan 3 orang lagi malas nak ikut. Taktau la sebab apa taknak ikut, sebab biasanya …

Read More Read More

Tips bagaimana nak elak sinki tersumbat di rumah

Tips bagaimana nak elak sinki tersumbat di rumah

​Tips bagaimana nak elak sinki tersumbat di rumah​Hari ni berpeluh-peluh mengepam pelocok akibat sinki tersumbat. Sampai memancut air keluar dari bahagian bawah sinki. Perghh letih betui mengalahkan pergi gym. Sebelum ni tak pernah pulak tersumbat.Hampir-hampir juga nak panggil plumber. Tapi plumber upahnya sangat gratis dongMungkin sebab dah terlalu lama dengan anak dan bini main tolak …

Read More Read More

Plan digi terbaru lebih menarik

Plan digi terbaru lebih menarik

Bertukar ke Plan digi terbaru Awal tahun lepas aku tukar plan digi yang baru ketika itu. Korang boleh baca post Tukar ke Digi Smartplan 45. Plan tu dengan 3gb internet/sebulan dan 50 minit percuma. 3gb internet memang tak cukup untuk aku sebagai seorang yang suka bermain-main dengan maklumat. Kalau kat pejabat bila kerja semua dah settle biasanya …

Read More Read More

Tips pencahayaan dalam rumah

Tips pencahayaan dalam rumah

Pencahayaan dalam rumah Kali ni aku nak berkongsi pengalaman bagaimana nak meningkatkan pencahayaan dalam rumah. Untuk pengetahuan korang, rumah yang aku sewa bersama keluarga ni saiznya agak besar tetapi design rumah ni menyebabkan ruang tamunya menjadi gelap. Ruang tamu langsung tiada tingkap. Walaupun pintunya menggunakan cermin sliding door namun perlu juga buka sekurang-kurangnya 1 lampu …

Read More Read More

Membeli di lazada adalah berbaloi dan selamat

Membeli di lazada adalah berbaloi dan selamat

Membeli di lazada kali ketiga Hari ini sampai bungkusan pembelian kali ketiga aku di lazada. First bulan januari tahun lepas beli barangan sekolah isteri seperti mesin laminate, puncher dan macam-macam jenis kertas yang aku sendiri pun tak tau nak guna untuk apa. Kemudian isteri aku duk beli berkotak-kotak pampers di lazada hujung tahun lepas. Masa …

Read More Read More

>
Ada masalah mari kita sembang