Blog bertukar wajah dengan theme baru

Olaoli dengan theme baru Selepas 3-4 jam godek-godek akhirnya selesai jugak tukar theme lama kepada yang baru. Theme lama olaoli dibeli dari themejunky lebih kurang setahun yang lepas. Sebenarnya theme tu adalah theme yang sesuai untuk news blogger. Maklumlah bila first time taktau nak pilih yang mana, so pilih yang banyak menyediakan ruang pengiklanan. Namu bila dah setahun berblogging, rasa macam tiada berbakat nak bermarket dan beriklan. Ada juga try letak iklan dari nuffnang dan banner affiliate. Bila dah setahun ni

Continue Reading
>
× How can I help you?
Ada masalah mari kita sembang
© 2016 - 2019 OlaOli.Com design by OlaOlico. All Rights Reserved.