Batuk%20teruk%20kahak%20berdarah%20pengalaman%20dan%20petuaBatuk teruk kahak berdarah pengalaman dan petua

Batuk teruk kahak berdarah pengalaman dan petua

Pengalaman batuk teruk dan kahak berdarah (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Aku nak share dengan korang pengalaman batuk ...

Layu di hujung mekar – lagu jiwang time mengenang percintaan lepas

Posted on 1 Comment 1 min read

  Lagu ni selalu dengar time-time bercinta dulu. Haha..tapi tak ada kena mengena pun dengan kisah cinta ...

Cuti%20hari%20pekerja%20peluang%20bawa%20keluarga%20berkelahCuti hari pekerja peluang bawa keluarga berkelah

Cuti hari pekerja peluang bawa keluarga berkelah

Posted on 9 Comments 3 min read

Esok 1 Mei bersamaan dengan hari isnin adalah hari cuti bersempena dengan hari pekerja/buruh. Dengan cutinya ...

Hangat-hangat%20tahi%20ayam%20l%20semua%20orang%20pernah%20mengalaminyaHangat-hangat tahi ayam l semua orang pernah mengalaminya

Hangat-hangat tahi ayam l semua orang pernah mengalaminya

Posted on 8 Comments 3 min read

Hangat-hangat tahi ayam l semua orang pernah mengalaminya   Hangat-hangat tahi ayam bermaksud - orang yang serius dan ...

Sempena%20program%20mini%20karnival%20JPJSempena program mini karnival JPJ

Sempena program mini karnival JPJ

Posted on 4 Comments 3 min read

Sempena program mini karnival JPJ Hari ni sempena cuti hari sabtu, aku bawa isteri dan 2 orang ...

Tips%20bagaimana%20nak%20elak%20sinki%20tersumbat%20di%20rumahTips bagaimana nak elak sinki tersumbat di rumah

Tips bagaimana nak elak sinki tersumbat di rumah

Elak sinki tersumbat Hari ni berpeluh-peluh aku mengepam sinki dapur akibat tersumbat. Sampai memancut air keluar dari ...

>
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial