Plan digi terbaru lebih menarik

plan digi terbaru

Bertukar ke Plan digi terbaru Awal tahun lepas aku tukar plan digi yang baru ketika itu. Korang boleh baca post Tukar ke Digi Smartplan 45. Plan tu dengan 3gb internet/sebulan dan 50 minit percuma. 3gb internet memang tak cukup untuk aku sebagai seorang yang suka bermain-main dengan maklumat. Kalau kat pejabat bila kerja semua dah settle biasanya dalam pukul 4 petang sebelum nak balik, masa tu ambil peluang search google apa-apa maklumat yang aku suka. Tapi no facebook ya..sebab aku tak begitu

Continue Reading
>
× How can I help you?
Ada masalah mari kita sembang
© 2016 - 2019 OlaOli.Com design by OlaOlico. All Rights Reserved.