Theme untuk blog – Percuma atau Premium

theme untuk blog

Theme untuk blog – Percuma atau Premium Theme percuma atau premium(beli). Mana jadi pilihan? untuk pengetahuan korang blog olaoli ni dibina pada bulan 1 tahun 2016. Sehingga sekarang dah berumur lebih kurang setahun 7 bulan. Mula-mula sekali. guna theme percuma sahaja. Tak sampai sebulan kemudian rasa menggatalkan diri untuk try gunakan theme premium. Theme berbayar pertama dapatkan di themejunkie pada harga USD31.20 selepas diskaun. Terus terang sepatutnya aku tak pilih theme itu(DailyTheme) sebab theme tu lebih kepada news dan agak

Continue Reading
>
× How can I help you?
Ada masalah mari kita sembang
© 2016 - 2019 OlaOli.Com design by OlaOlico. All Rights Reserved.