Beli kereta baru atau terpakai mana pilihan anda

beli kereta baru atau terpakai

  Persoalan nak beli kereta baru atau terpakai banyak bermain kat kepala terutama orang-orang yang first time nak pakai kereta. Aku dulu pun begitu jugak. Setakat ini aku dah pernah beli 4 buah kereta, 2 buah beli kereta baru dan 2 buah kereta terpakai. Gen 2 terpakai 2008, wira terpakai 2010, avanza 2012 dan iriz yang terkini(tapi sebenarnya isteri yang beli bukan aku). Kat post ni aku nak share tentang pengalaman tentang kelebihan dan kekurangan beli kereta baru atau terpakai

Continue Reading
>
× How can I help you?
Ada masalah mari kita sembang
© 2016 - 2019 OlaOli.Com design by OlaOlico. All Rights Reserved.